Evlilik Duası

 


Müslümanlıkta evlilik yerine getirilmesi gereken kutsal görevlerin başında gelir. Gençler ise son yıllarda iş ve güç kaygısından dolayı evlenmeye vakit bulamadıklarını iddia ederek maalesef evlilik müessesine sıcak bakmamaya çalışıyor ya da evlenecek birini bulmada zorluk çekiyor. Evlenecek birini bulmanın çeşitli yolları olsa da önemli olan evlilik isteyeceğiniz kişinin sizinle aynı duygu ve düşüncelere sahip olmasıdır. Sizinle aynı duygu ve düşünceye sahip olmayan biriyle yapacağınız bir evliliğin sonucu olmayacağı gibi sonu da olmayacaktır. Evlenmek isteyen gençlere tavsiye olarak evlenmek için dua etmelerini önerebiliriz. Çünkü evlenmek için hayırlı bir eş istendiğinde Allah sizin beklentilerinizi ve bu isteğinizi asla geri çevirmeyecektir.

Aşk Duasıyla Evlilik

Aşk duası ise birbirini sevenlerin kavuşmasını sağlarken bazı engellerin de ortadan kalkmasına yardımcı olacaktır. Bazı çiftler vardır ki birbirilerini seviyor olsalar da maalesef evlilik için gerekli gücü kendilerinde bulamıyorlar. Medyumlar ise insanların bu beklentilerinin farkında olduklarından evlilik ve aşk dualarıyla onların bu yolculuklarında en iyisiyle karşılaşmalarına vesile oluyorlar. Medyumların doğuştan gelen yeteneklerini en güzel ve en hayırlı işlerde kullanıyor olmasının da avantajı göz önünde bulundurulup gerçek bir medyumla görüşülerek evlilik adımları atılabilir.

Sevdiğiniz insanın da size aşık olmasını istiyorsanız o zaman bildiğiniz bir medyumdan evlilik duası alarak sizin için en güzelini olmasını sağlayabilirsiniz. Mutlu bir evlilik ancak mutlu insanlarla mümkün olacaktır.

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagram Yabancı Beğeni

Kepenk Sistemleri Nedir?

Aşık Etme Duası