Exxen TV İzle

 


Acun Ilıcalı’nın 2021 yılında kurduğu ve dijital platform dünyasına yeni bir soluk getirmesi planlanan Exxen TV, daha şimdiden dikkatleri fazlasıyla çekmeyi başarmıştır. Exxen üzerinde yayınlanan ve önceden TV üzerinde fazlasıyla popüler hale gelmiş olan yarışmalardan bazıları şu şekildedir:

·        Yetenek Sizsiniz Türkiye

Yayın hayatına başladığı günden bu yana sürekli ratinglerde zirve yapmaya alışmış olan Yetenek Sizsiniz Türkiye, bundan böyle Exxen platformu üzerinden ekrana gelmeye devam edecektir. Yarışmacıların tüm yeteneklerini olabildiğince sergilediği yarışma programı, bugüne kadar bünyesinden pek çok yetenek çıkarmıştır.

·        O Ses Türkiye Rap

Yayınlandığı her dönemde beğeniyle ve ilgiyle izlenen bir yarışma programı olan O Ses Türkiye, Exxen platformu üzerinde rap formatıyla ekrana gelmiştir. Son dönemlerde rap müziğe artan ilgi, yarışmaya da aynı şekilde yansımış ve tüm rap sevenler yarışma için Exxen TV izle faaliyetini gerçekleştirmiştir. 25 Haziran 2021’de, yarışmanın ilk sezonu sona ermiştir.

·        MasterChef Junior

Tüm dünyada ve ülkemizde beğenilerek izlenilen yarışma programlarından biri olan MasterChef, şimdiye kadar sadece büyüklere yönelik olarak rekabet imkanı sunmuştu. Ancak Exxen platformu üzerinde çocuklara da böyle bir imkan sunuldu ve onların da bu tip bir yarışmada rekabete soyunmalarına izin verildi. Yarışmanın jüri üyeleri, yine aynı üçlüdür. Rekabetin hep en üst düzeyde tutulduğu yarışmanın sezon finali, 2 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagram Yabancı Beğeni

Kepenk Sistemleri Nedir?

Aşık Etme Duası