Sohbet Taktikleri

 


İnsanlarla gerek mobil chat uygulamaları gerek sosyal medya uygulamaları üzerinden gerekse gerçek hayatta sohbet edebilirsiniz. Karşı cins ile mobil chat uygulamaları üzerinden mesajlaşmak sizinle karşı taraf arasındaki çekimi artırır. Ancak sohbet sırasında yapacağın küçük bir hata tüm herşeyi yerle bir edebilir. Sizler için toplanıp bir araya getirmiş olduğumuz bazı sohbet taktikleri inceleyebilirsiniz. Bu taktikleri sohbet sırasında uygulayarak karşı cins ile etkileşimi artırabilir ve başarını üst düzeye çıkarabilirsiniz.

Karşı Cins Mesajlaşma Taktikleri Nelerdir ?

Taktiklere geçmeden önce tanışma mesajları gibi şeyler üzerinde kafa yormanıza pek gerek olmadığını belirtelim. Çünkü karşı cinse yazacağınız mesajların mantığını kavradığınız zaman artık bu mesajlara gerek duymayacaksınız. Çünkü kendiniz ilk tanışma mesajlarını oluşturabileceksiniz. Şimdi karşı cinse ilk mesaj nasıl atılır konusuna gelelim. Bu hususta dikkat etmen gereken bazı şeyler var.

 

Zamanlamaya Dikkat Et

Mobil chat uygulamalarını kullanarak ilk mesajı atıyorsanız ilk mesaj çok önemlidir. Çünkü ilk mesaja görüldü atılması ve cevap alınamaması durumu hep var olan bir durumdur. Bu yüzden sohbet başlattığınız zamana çok dikkat etmelisiniz. Kötü bir zamanlama seçtiysen başlatmayı düşündüğün sohbet daha başlamadan bitebilir. Karşı cinse ilk mesajı atacağınız bazı uygun zaman dilimleri vardır.  Bu genel olarak tüm insanların işlerini bitirdiği iş çıkışı vakitleri yada karşı tarafın müsait olduğu bir zaman dilimi olabilir. Geçe çok geç saatlerde ve erken saatlerde mesaj atmamaya çok dikkat edin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagram Yabancı Beğeni

Kepenk Sistemleri Nedir?

Aşık Etme Duası