House Flipper Hile Apk İndir

 

House Flipper, evlerin tamiratlarını ve restorasyonları yapabileceğiniz oldukça eğlenceli mobil oyunlardan bir tanesidir. Oyunda yalnızca tadilat yapmak zorunda değilsiniz. Oyun içerisinden belirleyeceğiniz seçenekle aynı zamanda iç mimarlık da yapma imkanınız var.

 

Yani boş inşaatı yeni bitmiş bir evi baştan yaratarak dilediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. Kısaca hayallerinizi süsleyen güzel evi oluşturabilirsiniz. Oyuna başlarken ilk olarak görevleri yaparak başlamalısınız. Bu yapacağınız ilk görevler ile para kazanabilirsiniz. Ekranın sol üst köşesinde “Tablet” butonunu göreceksiniz. Bu butona tıklayarak bütün görev seçeneklerini alabilir ve hayalinizdeki evinizi tasarlayacağınız menüye ulaşabilirsiniz. Sizde apk indir seçeneği ile oyunu indirebilir, hayalinizdeki evin mimarı olabilirsiniz.

 

Tablet butonuna bir kere tıklayın. Burada açılan bölümde alabileceğiniz görevleri göreceksiniz. Emlak bürosu yazılı olan yerden bir ev alabilir dilediğiniz gibi tasarlayabilirsiniz. Oyunu hileli oyun indir seçeneği ile indirdiğiniz için oyun içerisinde herhangi bir para sorununuz olmayacaktır.

 

House Flipper Hile Apk Kullanımı

House Flipper oyununu hileli oyun indir seçeneği ile indirdiğinizde oyuna para hilesi uygulanmaktadır. Oyun içerisindeki paralarınız harcadıkça azalması gerekirken aksine artacaktır. Oyun içi para görevlerden kazanılabileceği gibi gerçek para karşılığında da edinilebilir. Siz apk indir ile oyuna indirdiğiniz için oyuna gerçek para yatırmak zorunda değilsiniz. Oyun içerisindeki paranız sınırsız olacak. Parayı dilediğiniz gibi harcayabilir, hayallerinizdeki evi dilediğiniz gibi tasarlayabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagram Yabancı Beğeni

Kepenk Sistemleri Nedir?

Aşık Etme Duası