Bitcoin Fiyatları

 


Son yılların en fazla yatırımını alan coin bilindiği üzere Bitcoindir. Bitcoin’in bu kadar yatırım almasındaki en büyük etken birçok kişiyi milyoner etmesidir ve sıradan birçok kişiye de para kazandırmasıdır. O kazandıysa ben de kazanabilirim mantığı ile de birçok kişi kendisini Bitcoin piyasasında bulmuştur. Bitcoin ne olur? Gelecekte kazandırır mı? gibi araştırmalar içerisine giren insanlar birkaç siteden aldığı bilgilere güvenerek yatırımlarını yapmaktadırlar.

 

Bitcoin de kaybedenlerin en büyük sorunu da aslında budur. Bir başkasından aldığı fikir ile bu insanlar yüksek miktarlarda para yatırmakta ve sonra da kaybetmektedir. Bitcoin fiyatı ani yükselişler gerçekleştirdiği gibi, ani düşüşlerde gerçekleştirebilmektedir. Bu yüzden kendi analizinizi öğrenmeniz şarttır.

Kendi Teknik Analizini Yapın

 

Yukarıdaki hataları yapmayıp kendi analiz yeteneğinizi geliştirmeniz halinde Bitcoin ne olur sorusuna kendiniz cevap verecek konuma gelirsiniz. Böyle bir yol izlemek de Bitcoin dünyasında en mantıklısıdır.

Elbette başka yatırımcıların fikirlerini almalısınız ama tamamen güvenip yatırım yapmamalısınız. Coin360 veya Investing gibi siteler üzerinden analizinizi ücretsiz bir şekilde yapabilirsiniz. Aynı zamanda formasyonları ve indikatörleri kolayca öğrenebileceğinizi de belirtmek isteriz. Bunun için tek yapmanız gereken Youtube üzerinden verilen ücretsiz eğitimlere katılmaktır. Dilerseniz Udemy gibi ücretli ders platformlarından da bu konuda destek alabilirsiniz. Bunlar da tek başına elbette yeterli olmayacaktır. Btc haber siteleride son donemde bu popülerlikten nasibini almistir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagram Yabancı Beğeni

Kepenk Sistemleri Nedir?

Aşık Etme Duası